Doorgaan naar content

Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

De verborgen impact: alles voor een eco-positief leven
-

De verborgen impact: alles voor een eco-positief leven

Tijdens deze workshop ga je aan de slag met je eigen verborgen impact en ga je concreet bekijken waar jij het verschil kunt maken. Deze workshop is gebaseerd op het boek van Babette Porcelijn en wordt gegeven door Marriël Edzes.

< Terug naar overzicht

Geïnspireerd door het boek van Babette Porcelijn ga je in deze workshop aan de slag met verborgen impact. Waar kun jij het verschil maken?

Met je impact kijk je niet alleen naar de CO2-uitstoot tijdens het gebruik van een product of dienst. We nemen ook de impact mee die hieraan vooraf gaat, zoals wat er aan de andere kant van de wereld gebeurd aan productie en transport. Voorbeelden van impact zijn landgebruik, ontbossing en allerlei soorten vervuiling. Die impact blijft vaak voor ons verborgen, maar wordt wél gemaakt.

Na deze workshop kun jij aan de slag met het in kaart brengen van jouw impact en met het maken van positieve impact! Bovendien kun je de trainer, Marriël Edzes van Looped, voor een lange poos blijven benaderen voor hulp en vragen – super fijn!

Belangrijk

Deze workshop is voor studenten en docenten van het Noorderpoort. Maar ook als je hier niet naar school gaat of werkt kun je meedoen. Leuk juist!

Tijd: 15:00 - 17:00

Meld je aan via onderstaande button, o.v.v. je naam. Je bent pas gegarandeerd van een plek als je een bevestiging hebt gekregen. En VOL = VOL. De locatie van dit evenement krijg je per mail nadat je je hebt aangemeld.

Meer events

Zircus Zorry Zaloon