Doorgaan naar content

Cookies đŸȘ

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

Pride Groningen
-

Pride Groningen

Tijdens Pride Groningen doen wij, de LGBTQ+ community, samen met een projectgroep vanuit het SDG House Groningen en kunstenaars uit de regio mee aan de optocht van Pride Groningen.

< Terug naar overzicht

Stichting Pride Groningen is een non-profitorganisatie die streeft naar het bevorderen van acceptatie, erkenning, zichtbaarheid en juridische gelijkwaardigheid binnen het bedrijfsleven. Draagvlak voor diversiteit is hiervoor noodzakelijk. Middels hun activiteiten geven ze diversiteit zichtbaarheid en een platform. Voor het opzetten van de evenementen legt Stichting Pride Groningen verbinding tussen het bedrijfsleven, belangenorganisaties en Gemeente Groningen.

SDG House werkt mee aan een wagen

SDG House Groningen werkt in samenwerking met studenten van het Noorderpoort aan een praalwagen. Deze wagen doet mee aan de optocht voor tijdens de Pride van 19 augustus, om 14.00 uur vanaf de Ossenmarkt in Groningen.

Wij zoeken optocht begeleiders!

Voor tijdens de Pride Tocht door de stad op 19 augustus 14.00-17.00u zoeken wij nog optocht begeleiders. Je loopt dan zichtbaar als begeleider (geel hesje) voor en naast de optocht om de veiligheid tijdens de tocht te waarborgen.Aanmelden via : cam.langerwerf@noorderpoort.nl

PRIDE in Groningen 2022

Meer events

Zircus Zorry Zaloon