Doorgaan naar content

Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

Ontbijtsessie Circulaire Ambitie met aansluitend subsidiespreekuur
-

Ontbijtsessie Circulaire Ambitie met aansluitend subsidiespreekuur

Vereniging Circulair Groningen organiseert een sessie voor circulair ondernemers en organisaties die circulair willen gaan.

< Terug naar overzicht

Een van de sprekers tijdens de ontbijtsessie is gedeputeerde Henk Emmens. Hij zal vertellen over het nieuwe economiebeleid van Provincie Groningen, waar circulariteit een van de speerpunten is. Na de ontbijtsessie kan je in gesprek met beleidsmakers over jouw ambities op circulair gebied, en wat jouw organisatie hiervoor nodig heeft. In de middag kun je aansluiten bij een sessie over het vinden van de juiste subsidie voor jouw plannen. Subsidieadviseurs staan voor je klaar om mee te denken.

Het programma zal er als volgt uit komen te zien:

Inloop (8:00 – 8:30)

Ontbijtsessie (8:30 – 9:30)
Informeel ontbijt met bijdrages van gedeputeerde Henk Emmens (provincie Groningen) en Heleen van Wijk (Circulair Groningen).

Circulaire Ambitiegesprekken (9:30 – 11:00)
Interactief gedeelte waarin bedrijven met elkaar spreken over hun circulaire ambitie, vraagstukken en mogelijkheden tot samenwerking. Indeling per tafel zal plaatsvinden op basis van thema/vraagstuk. Mogelijke thema’s zijn: biobased, secundaire materialen, circulaire diensten, textiel, businessmodellen, circulaire overheid, circulaire bedrijfsvoering, etc. De ambitiegesprekken worden begeleid door:

- Floris van Dijk en/of Ferrick van Dongen (GWS/Groener Groningen)
- Rudmer Heij (BBENG)
- Sharon Postma (SDG House Groningen)
- Thor Ruiter (Provincie Groningen)
- Irene van Wijhe (GroBusiness)
- Richard Lunenborg (Circulair Groningen)

11:00 Afsluiting ontbijtsesssie

13:00 Subsidie spreekuur (op intekening)
Ben je op zoek naar subsidie voor jouw investering of project(idee) in de circulaire economie? Kom dan naar het subsidiespreekuur van Circulair Groningen met o.a. Gerwin Wiersma (Provincie Groningen, tbc) en Klaas Zijlstra (ASQA). Tijdens het subsidiespreekuur wordt jouw plan besproken, net als de kansrijke regionale en landelijke subsidiemogelijkheden. Bedrijven/consortia van bedrijven kunnen zich inschrijven in één van de tijdslots.

Partners

Circulair Groningen
Provincie Groningen
Groningen Werkt Slim
GroBusiness
Chemport Europe

Meer events

Maakfestival @ Forum Groningen Zircus Zorry Zaloon