Doorgaan naar content

Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

Workshop Bewegen in onzekerheid
-

Workshop Bewegen in onzekerheid

Deze workshop zit VOL | We leven in een onzekere tijd met veel uitdagingen. Dat kan verlammend werken en het moeilijk maken om mensen "mee te krijgen". In deze workshop, georganiseerd door G-ROND, onderzoeken we hoe je ondanks of dankzij de onzekerheid tóch in beweging kan komen.

< Terug naar overzicht

We hebben twee inleidende sprekers

  • Kees Brouwer – VPRO filmmaker en oprichter van stichting Reaction. Kees vertelt over zijn stichting met inmiddels ca 600 leden door het hele land. Kwetsbaarheid is volgens Kees een sleutelwoord om veranderingen te creëren.

  • Merlijn Twaalfhoven – muzikant, componist, schrijver van het boek "Het is aan ons" en oprichter van het Ministerie van de Toekomst en de Turnclub. Merlijn laat ons ervaren wat het is om te bewegen in onzekerheid. Welke nieuwe verhalen zijn nu nodig en welke mislukkingen en dilemma’s ervaart hij hierbij?

Deze workshop is interessant voor mensen die aan bewegingen werken zoals coöperaties, lokale initiatieven, duurzame veranderprogramma’s en projecten etc. Samen onderzoeken we wat werkende ingrediënten zijn om mensen (en jezelf) in beweging te krijgen.

Wil je er bij zijn? Meld je dan aan via onderstaande knop. Let op: als jij je vanaf 11 maart aanmeld kom je op de wachtlijst. Komt er een plekje vrij, dan ontvang je van G-ROND een mail.

Partners

Alfa-college
G-ROND

Meer events

Maakfestival @ Forum Groningen Zircus Zorry Zaloon