Doorgaan naar content

Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

Zircus Zorry Für die Liebe
-

Zircus Zorry Für die Liebe

Noorderpoortstudenten van Kunst en Multimedia hebben de waanzinnige show Zircus Zorry Für die Liebe geproduceerd. De perfecte activiteit om het jaar mee af te sluiten!

< Terug naar overzicht

Zoek je nog een leuke hartverwarmende jaarafsluiter met familie, vrienden, collega's of je kinderen? Kom dan in december naar de theatervoorstelling Zircus Zorry Für die Liebe (under the rainbow)! Een toffe voorstelling voor jong en oud, met 20 nieuwe acts en kostuums – de siamese tweeling danst de cancan, er zijn duizelingwekkende acts op eenwielers en Polly Darton zingt de sterren van de hemel.

Zircus Zorry wordt gemaakt en geproduceerd door studenten van de rainbow community van Kunst en Multimedia in opdracht van SDG House Groningen, onder leiding van theatermakers en kunstenaars, ondersteund met excellent gelden en Pride-Groningen. Alle materialen voor kostuum en decor zijn gekregen, gevonden, geupcycled, reused.

Praktisch
De voorstellingen vinden plaats van 20 t/m 22 december, met shows om 16.30 en 19.30.
Tickets kosten €3,50 p.p. incl  glühwein of warme choco.
Locatie: Loods 36, Suikerterrein (Suikerlaan 36, Groningen)

Vol is vol! Koop je tickets hier.

Meer events

Circulair leren op Noorderpoort en Alfa-college Burgerschapslessen over duurzaamheid en circulariteit bij Alfa-college Gratis kettingslot bij aanschaf van een duurzame GoudGoeie Fiets