Doorgaan naar content

Cookies đŸȘ

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

Eerlijkere textiel met Groningen Fair Fashion
Kledingrekken in een winkel.
Inspiratie -

Eerlijkere textiel met Groningen Fair Fashion

De kledingindustrie is Ă©Ă©n van de  meest vervuilende en mensonwaardige industrieĂ«n ter wereld. Kinderarbeid, verschrikkelijke werkomstandigheden, hongerlonen, vergiftigde rivieren, verwoestijning, bergen kleding ’afval’: de voorbeelden zijn overweldigend. Wereldwijd zetten steeds meer mensen en organisaties zich in voor duurzamer en eerlijker textiel. OĂłk in Groningen!

< Terug naar overzicht

Samen kunnen we deze beweging versnellen en versterken. Door informatie uit te wisselen, elkaar te inspireren, te experimenteren, zelf & lokaal kleding te (leren) maken, herstellen en 'upcyclen', nieuwe (commerciële) voorzieningen te ontwikkelen en bestaande te ondersteunen.

GROFF

GROFF verbindt, creĂ«ert en jaagt aan. Op eigen en andermans initiatief focussen wij op positieve verandering, laten we zien wat wĂ©l kan en welke kansen en mogelijkheden Groningen stad en ommeland biedt. Wij koesteren de overtuiging dat gewone mensen – zoals jij en ik – een hefboom kunnen zijn tot maatschappelijke verandering als we onze bevlogenheid,  krachten en creativiteit bundelen.

Collectief

GROFF is een creatief collectief van 6 gedreven individuen. Onderwijs en de creatieve sector zijn onze vaste partners, en wij betrekken altijd deelnemers aan een evenement bij ontwerp en organisatie!

Meer informatie

Meer artikelen

Studenten presenteren de Sustainable Development Goals in een klaslokaal. Nieuws Terra en Noorderpoort starten samen het practoraat ‘Ondernemend Leren met en van de SDG’s’ Nieuws Terra en Noorderpoort bereiden zich voor op de StreetPride