Doorgaan naar content

Cookies ūüć™

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

Eerlijkere textiel met Groningen Fair Fashion
Kledingrekken in een winkel.
Inspiratie -

Eerlijkere textiel met Groningen Fair Fashion

De kledingindustrie is √©√©n van de¬† meest vervuilende en mensonwaardige industrie√ęn ter wereld. Kinderarbeid, verschrikkelijke werkomstandigheden, hongerlonen, vergiftigde rivieren, verwoestijning, bergen kleding ‚Äôafval‚Äô: de voorbeelden zijn overweldigend. Wereldwijd zetten steeds meer mensen en organisaties zich in voor duurzamer en eerlijker textiel. O√≥k in Groningen!

< Terug naar overzicht

Samen kunnen we deze beweging versnellen en versterken. Door¬†informatie¬†uit te wisselen, elkaar te inspireren, te experimenteren, zelf & lokaal kleding te (leren)¬†maken, herstellen en 'upcyclen', nieuwe (commerci√ęle) voorzieningen¬†te ontwikkelen en bestaande te ondersteunen.

GROFF

GROFF¬†verbindt, cre√ęert en jaagt aan. Op eigen en andermans initiatief focussen wij op positieve verandering, laten we zien wat w√©l kan en welke kansen en mogelijkheden Groningen stad en ommeland biedt. Wij koesteren de overtuiging dat¬†gewone mensen¬†‚Äď zoals jij en ik ‚Äď een hefboom kunnen zijn tot maatschappelijke verandering als we onze¬†bevlogenheid,¬†¬†krachten en creativiteit bundelen.

Collectief

GROFF is een creatief collectief van 6 gedreven individuen. Onderwijs en de creatieve sector zijn onze vaste partners, en wij betrekken altijd deelnemers aan een evenement bij ontwerp en organisatie!

Meer informatie

Meer artikelen

Nieuws Doe op 23 maart om 20:30 één uur het licht uit tijdens Earth Hour Inspiratie Circulaire Challenges Handboek