Doorgaan naar content

Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

Word klimaatambassadeur bij YfCA
Inspiratie -

Word klimaatambassadeur bij YfCA

Wil jij meewerken aan een beter klimaat en meehelpen met het creëren van een groene en duurzame omgeving?🌿Wordt klimaatambassadeur bij Youth for Climate Adaptation!

< Terug naar overzicht

Wie wij zijn?

Een groep jongeren die zich inzet voor meer bewustzijn over de gevolgen van klimaatverandering in Noord-Nederland. Maar belangrijker nog, hoe we daar mee om kunnen gaan, oftewel klimaatadaptatie! Zo geven we gastlessen op basisscholen over vergroening en brengen we onze ideeën over klimaatadaptatie in bij overheden en organisaties.

Klimaatambassadeur zijn is goed te combineren met je werk en/of opleiding. Wat het jou brengt? Je ontwikkelt je talenten, vergroot je netwerk en draagt je steentje bij aan een groenere wereld! Je kunt zelf kiezen hoeveel tijd je eraan kwijt bent. Kennis over klimaatadaptatie is geen vereiste.

Dus ben jij tussen de 16 en 30 jaar oud en zou jij meer willen leren over klimaat, klimaatadaptatie en spreekt het bovenstaande jou aan? Klik dan op deze link om je in te schrijven voor een leuke introductie.

Meer informatie en aanmelden via @youthforclimateadaptation

Meer artikelen

Studenten presenteren de Sustainable Development Goals in een klaslokaal. Nieuws Terra en Noorderpoort starten samen het practoraat ‘Ondernemend Leren met en van de SDG’s’ Nieuws Terra en Noorderpoort bereiden zich voor op de StreetPride Inspiratie Terugblik Week van de Circulaire Economie Groningen