Doorgaan naar content

Cookies đŸȘ

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

Meedoen of zelf een actie starten

Acties het hele jaar door

Meewerken aan de duurzame werelddoelen kan altijd, op welke manier dan ook. Ben je enthousiast en wil je met ons mee actie voeren? Het hele jaar door lopen er acties waar je bij aan kan schuiven.

Welke rol je wilt spelen en wat je eruit wilt halen bepaal je zelf. Weet je dit nog niet helemaal zeker? We helpen je graag bij het vinden van de ideale uitdaging! Het enige wat we van je vragen is een flinke dosis nieuwsgierigheid en de wil om met ons te werken aan een betere wereld.

Heb je zelf een idee of een actie die je wilt starten, maar weet je niet hoe te beginnen? Wij kunnen je verder helpen. Denk daarbij aan het vinden van de juiste SDG-partners, maar ook aan de mogelijkheid om samen met jou het idee nog verder uit te werken.

Je mag ons platform gebruiken om je SDG-actie bekendheid te geven en hopelijk kunnen we met elkaar de wereld een stukje beter maken.

Foto van een student die water uit een automaat haalt in een kantine. Op de achtergrond twee kletsende studenten. Expeditie Voedsel Foto van een vloer met twee paar voeten en de tekst: "Passion led us here". Expeditie Impact