Doorgaan naar content

Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

Officiële opening Textielhub Groningen
-

Officiële opening Textielhub Groningen

De Week van de Circulaire Economie is net geweest, maar in de Textielhub gaat het feest nog even door! Vandaag wordt de hub officieel geopend door wethouder Kirsten de Wrede en partners van de hub. Dit evenement is voor alle partijen die iets (willen) doen in de transitie naar een nieuw circulair textielsysteem.

< Terug naar overzicht

In 'De Textielhub' krijgen circulaire textielinitiatieven en onderwijs een plek om samen te maken en (letterlijk) te bouwen aan een circulaire textielketen. Op maandag 18 maart wordt deze plek officieel geopend door wethouder Kirsten de Wrede, locatiedirecteur Sander Kalsbeek van het Alfa-college, dean Dorothea van der Meulen van Academie Minerva en Eileen Blackmore van House of Design, mede-oprichter van Groningen Werkt Circulair.

Doe jij ook iets in de transitie naar een circulair textielsysteem, hoe klein of groot ook, dan ben je van harte welkom. Aanmelden kan via de button hierboven.

De opening van de hub wordt georganiseerd door: Alfa-college (G-ROND), Groningen Werkt Circulair, Minerva (Hanzehogeschool Groningen), WerkPro en Gemeente Groningen, i.s.m. SDG House Groningen (Noorderpoort).

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze plek?
De week ervoor – tijdens de Week van de Circulaire Economie – is de plek al open voor publiek en dan vieren we samen een feestje! Wil jij hier bij zijn? Hier vind je meer informatie.


Partners

Groningen Werkt Circulair
G-ROND
Alfa-college
Gemeente Groningen
GoudGoed
Minerva, Hanzehogeschool Groningen
Noorderpoort
SDG House Groningen
Stichting WerkPro

Meer events

Maakfestival @ Forum Groningen Zircus Zorry Zaloon