Doorgaan naar content

Cookies đŸȘ

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

Workshop "Kick-off Circulaire Textielketens" door Circulair Groningen
-

Workshop Kick-off Circulaire Textielketens door Circulair Groningen

Samen zetten we circulaire textielketens in Groningen op de kaart! Deze workshop, georganiseerd door Circulair Groningen, is hét moment om te laten zien waar jouw bedrijf of organisatie zich binnen de textielketen mee bezig houdt.

< Terug naar overzicht

Samen zetten we circulaire textielketens in Groningen op de kaart! Is jouw bedrijf of organisatie werkzaam in de textielketen? Van fashion tot interieur, of van tapijt tot isolatiemateriaal en ga zo maar door
 Kom dan naar de workshop “Kick-off Circulaire Textielketens”.

Deze workshop komt voort uit de ’textieltrein’ die spontaan ontstond tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van Circulair Groningen op 31 januari. Met hetzelfde enthousiasme willen we nu samen aan de slag. Meld je eenvoudig aan en doe mee!

Over de workshop
Tijdens deze workshop gaat vereniging Circulair Groningen op een concrete en enthousiaste wijze samen met jouw organisatie aan de slag om de textielketen in Groningen verder in kaart te brengen.

Dit is hét moment voor jou om te laten zien waar jij mee bezig bent op het gebied van textiel. Er gebeurt namelijk al ontzettend veel in Groningen, maar vaak weten we elkaar nog niet goed genoeg te vinden. Tijd om daar verandering in te brengen. De Textielhub van Groningen is hier natuurlijk de perfecte locatie voor! Laten we elkaar daar ontmoeten.

Die middag is De Textielhub open voor publiek en is er, naast deze workshop, van alles te doen. Het volledige programma vind je hier.

Meer informatie

Meer events

Maakfestival @ Forum Groningen Zircus Zorry Zaloon