Doorgaan naar content

Cookies 🍪

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

Circulaire Challenges Handboek
Inspiratie -

Circulaire Challenges Handboek

Als onderdeel van de Week van de Circulaire Economie organiseren Noorderpoort (SDG House Groningen) en Alfa-college (G-ROND) circulaire challenges voor studenten. Duurzaamheid zal in de toekomst een steeds grotere rol spelen in het onderwijs. Met deze challenges maken we daarin al een goed begin!

< Terug naar overzicht

De challenges gaan over actuele vraagstukken en zijn bedacht met partners en docenten. Via onderstaande link open je het handboek waarin alle informatie staat die je nodig hebt om aan de challenges mee te doen.

Lees hier het Circulaire Challenges Handboek.

Lukt het je niet mee te doen, dan kun je wellicht tóch het onderwerp circulariteit onder de aandacht brengen bij jouw studenten.

Naast deze onderwijsactiviteiten maken wij evenementen van Groningse partners zichtbaar. Via deze pagina vind je hierover meer informatie en het aanmeldformulier waarmee ook jij een evenement kunt indienen.

Meer artikelen

Nieuws Doe op 23 maart om 20:30 één uur het licht uit tijdens Earth Hour Fotografie: Femke Doove/KRO-NCRV. Nieuws Zircus Zorry te zien in KRO-NCRV programma 'Zin in morgen' Nieuws SDG House Groningen organiseert negende editie Week van de Circulaire Economie