Doorgaan naar content

Cookies đŸȘ

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

SDG House Groningen organiseert de Week van de Circulaire Economie
Nieuws -

SDG House Groningen organiseert de Week van de Circulaire Economie

Van 6 tot en met 11 februari ‘23 is het de Week van de Circulaire Economie! In deze economie bestaat afval niet: alle grondstoffen kunnen worden hergebruikt. Voor regio Groningen zorgt SDG House Groningen ervoor dat jij leuke evenementen kunt vinden bij jou in de buurt. Dit doen we samen met Natuur en Milieufederatie Groningen, Stichting Groener Groningen en de Groene Burgemeester, Peter Bootsma, van Noorden Duurzaam.

< Terug naar overzicht

Ons doel

Ons doel is om circulariteit dichterbij te brengen! In je huis, tuin, kledingkast, op school, op je werk of in de openbare ruimte. Dit doen wij door het aanbod aan evenementen van deze week met je te delen. Als je een evenement wilt organiseren dan helpen we je graag met de promotie ervan. Zolang je evenement (onder andere) over circulariteit gaat natuurlijk!

Landelijk programma

De Week van de Circulaire Economie is een initiatief van Het Versnellingshuis, een landelijk programma dat het Nederlandse bedrijfsleven helpt circulair te ondernemen. Voor meer info bezoek je de website van de Week van de Circulaire Economie.

Meer artikelen

Nieuws Doe op 23 maart om 20:30 Ă©Ă©n uur het licht uit tijdens Earth Hour Inspiratie Circulaire Challenges Handboek Fotografie: Femke Doove/KRO-NCRV. Nieuws Zircus Zorry te zien in KRO-NCRV programma 'Zin in morgen'