Doorgaan naar content

Cookies šŸŖ

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

SDG House Groningen organiseert de Week van de Circulaire Economie
Nieuws -

SDG House Groningen organiseert de Week van de Circulaire Economie

Van 6 tot en met 11 februari ā€˜23 is het deĀ Week van de Circulaire Economie! In deze economie bestaat afval niet: alle grondstoffen kunnen worden hergebruikt. Voor regio Groningen zorgt SDG House Groningen ervoor dat jij leuke evenementen kunt vinden bij jou in de buurt. Dit doen we samen metĀ Natuur en Milieufederatie Groningen, StichtingĀ Groener GroningenĀ en de Groene Burgemeester, Peter Bootsma, vanĀ Noorden Duurzaam.

< Terug naar overzicht

Ons doel

Ons doel is om circulariteit dichterbij te brengen! In je huis, tuin, kledingkast, op school, op je werk of in de openbare ruimte. Dit doen wij door het aanbod aan evenementen van deze week met je te delen. Als je een evenement wilt organiseren dan helpen we je graag met de promotie ervan. Zolang je evenement (onder andere) over circulariteit gaat natuurlijk!

Landelijk programma

De Week van de Circulaire Economie is een initiatief vanĀ Het Versnellingshuis, een landelijk programma dat het Nederlandse bedrijfsleven helpt circulair te ondernemen. Voor meer info bezoek je de website van deĀ Week van de Circulaire Economie.

Meer artikelen

Nieuws Terra en Noorderpoort bereiden zich voor op de StreetPride Inspiratie Terugblik Week van de Circulaire Economie Groningen Inspiratie Te zien op Suikerterrein: werk van Richard Bolhuis