Doorgaan naar content

Cookies đŸȘ

Deze site gebruikt cookies waar we je toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

Trots op Pride Groningen

-

Pride Groningen

Tijdens Pride Groningen doen wij, de LGBTQ+ community, samen met een projectgroep vanuit het SDG House Groningen en kunstenaars uit de regio mee aan de optocht van Pride Groningen.

< Terug naar overzicht

Stichting Pride Groningen is een non-profitorganisatie die streeft naar het bevorderen van acceptatie, erkenning, zichtbaarheid en juridische gelijkwaardigheid binnen het bedrijfsleven. Draagvlak voor diversiteit is hiervoor noodzakelijk. Middels hun activiteiten geven ze diversiteit zichtbaarheid en een platform. Voor het opzetten van de evenementen legt Stichting Pride Groningen verbinding tussen het bedrijfsleven, belangenorganisaties en Gemeente Groningen.

Meebouwen aan de wagen?

Heb jij zin om mee te helpen met het bouwen van de wagen, het maken van kostuums, of zie jij de organisatie van kleine evenementjes helemaal voor jou? Kies dan dit project! We werken met circulaire materialen en zullen hierdoor (naar verwachting) de eerste circulaire wagen tijdens pride worden. Je kan hiervoor contact opnemen met Colien Langerwerf via cam.langerwerf@noorderpoort.nl.

PRIDE in Groningen 2022

Meer informatie

Partners

Meer acties

Wad mien Jong? Foto van een student die water uit een automaat haalt in een kantine. Op de achtergrond twee kletsende studenten. Expeditie Voedsel